Companii

Italia, Spania şi Germania, cele mai căutate destinaţii pentru minivacanţa de 1 decembrie

Italia, Spania şi Germania, cele mai căutate...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.10.2017, 17:04 90

Cele mai căutate destinaţii de vacanţă pentru perioada 29 noiembrie-3 decembrie, care coincide cu minivacanţa de 1 decembrie (Ziua Naţională) şi 30 noiembrie (Sfântul Andrei) sunt Italia, Spania şi Germania, conform unei analize a analiştilor momondo.ro, motor de căutare gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri şi închirieri auto la nivel global.

„Anul acesta, faptul că au existat mai multe sărbători legale pentru români faţă de anul trecut s-a văzut şi în căutările efectuate pe momondo.ro. Am observat că mulţi dintre aceştia au căutat rute în Europa şi un exemplu recent în acest sens este creşterea semnificativă pentru destinaţiile clasice – Roma, Barcelona şi Berlin pentru weekendul prelungit de 1 decembrie”, a spus Mircea Giurcă, marketing manager momondo în România. El explică faptul că planificarea unei călătorii în weekendul cu Ziua Naţională a României ar putea fi legată şi de necesitatea a tot mai mulţi români de a sărbători împreună cu prietenii şi rudele din diaspora.

Analiza momondo.ro a fost efectuată pe baza a peste 97.000 de căutări pentru zborurile la clasa Economy, cu date de călătorie în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie 2017, efectuate pe momondo.ro în perioada 1 august - 9 octombrie 2017 şi în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO