Companii

Italienii de la DeLonghi angajează 80 de oameni la Cluj ca să asambleze espresoare de cafea

Italienii de la DeLonghi angajează 80 de oameni la Cluj...

Autor: Pacala Dana, Vasile Magradean

28.04.2014, 18:40 405

Managerul de relaţii cu angajaţii din cadrul DeLonghi România, Carmen Meşter, a declarat corespondentului MEDIAFAX că DeLonghi a organizat, vineri şi luni, o acţiune de recrutare a 80 de persoane pentru fabrica din comuna Jucu, judeţul Cluj, pentru posturi de operatori pe linia de asamblare a maşinilor de cafea.

"În special, căutăm persoane din Dej şi Gherla, iar în cele două zile ale acţiunii de recrutare peste 200 de persoane s-au interesat de posturile respective. În total, avem 200 de locuri vacante, pe care sperăm să le ocupăm în perioada următoare", a spus Meşter.

Potrivit acesteia, la DeLonghi Jucu lucrează în prezent circa 400 de persoane, urmând ca până la sfârşitul anului numărul acestora să depăşească 600.

DeLonghi a cumpărat în 2012 fabrica Nokia din Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, judeţul Cluj, anunţând că va angaja între 600 şi 1.000 de persoane.

La începutul anului 2013, compania a început producţia, fiind asamblate espresoare de cafea de uz casnic. În acelaşi an, compania a anunţat extinderea facilităţilor de producţie în vederea construirii celei de-a doua hale, în care se vor fabrica componente pentru espresoarele de cafea produse în prima fabrică.

Investiţia companiei DeLonghi din Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO