Companii

Italienii de la GP Sofa caută 200 de oameni pentru noua fabrică de mobilă de la Satu Mare

Italienii de la GP Sofa caută 200 de oameni pentru noua...

Autor: Laurentiu Cotu

16.11.2016, 00:06 912

Producătorul de canapele şi paturi tapiţate GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, vrea să recruteze până la finalul acestui an 200 de oameni pentru noua unitate de producţie dez­vol­ta­tă la Satu Mare. Producătorul italian de mobilă a investit în acest an 13 milioane de euro în construcţia noii fabrici de la Satu Mare, unde intenţionează să-şi relocheze activitatea până la finalul lui 2016.

Noua unitate de producţie a GP Sofa a fost dezvoltată pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, în cadrul parcului industrial din Satu Mare, aflat în administrarea mu­ni­cipalităţii Satu Mare, investiţia totală fiind estimată la 20 mil. euro, potrivit unor informaţii furnizate anterior de com­panie. GP Sofa se află în topul celor mai mari expor­ta­tori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Italsofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO