Companii

Italienii de la Maschio-Gaspardo caută 65 de oameni pentru fabrica de utilaje agricole din judeţul Arad

Italienii de la Maschio-Gaspardo caută 65 de oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

08.04.2022, 08:30 395

Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România, care deţine o fabrică în localitatea arădeană Chişineu-Criş, judeţul Arad, are disponibile în prezent 65 de locuri de muncă pentru tehnicieni electromecanici (10), municitori necalificaţi la asamblarea/montarea pieselor (15), stivuitorişti (10), magazineri (10), strungari (10), sudori (10), potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Compania a ajuns în 2020 la un număr mediu de 346 de angajaţi, conform datelor publice. Maschio Gaspardo-România a avut în 2020 o cifră de afaceri de aproximativ 214,8 milioane de lei şi un profit net de 11,1 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Fabrica Maschio-Gaspardo din judeţul Arad produce echipament de cultivare pentru tractoare (scarificatoare, grape cu discuri, cultivatoare cu dinţi, echipament de pregătire a patului de semănat), conform informaţiilor de pe site-ul companiei. Pe lângă utilajele produse la fabrica din Chişineu-Criş, Maschio-Gaspardo distribuie în România, prin intermediul dealerilor, utilajele fabricate în celelalte puncte de producţie ale grupului italian. Clienţii companiei sunt fermierii mari, care cumpără utilaje pentru a lucra suprafeţe extinse de teren, dar şi fermierii mici şi mijlocii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO