Italienii de la De'Longhi caută 100 de montatori pentru fabrica de espressoare din Jucu. Fabrica De'Longhi din Jucu a fost deschisă în 2013 şi a ajuns în prima jumătate a acestui an la vânzări de aproape 100 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

4 dec 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Cea mai mare parte a producţiei de espressoare merge la export, De’Longhi România ajungând pe locul întâi în topul celor mai mari exportatori din judeţul Cluj.

Producătorul de electro­cas­nice De’Longhi România, subsidiara locală a concernului italian De’Longhi, ca­re produce din 2013 espressoare în parcul industrial Tetarom III din Jucu, judeţul Cluj, are disponibile în prezent aproximativ 100 de locuri de muncă pentru montatori electromecanici, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM ) din Cluj.

Producătorul italian De’Longhi a ajuns în prezent cel mai mare ex­por­ta­tor din judeţul Cluj. De’Longhi avea la finalul primului semestru din acest an peste 1.600 de salariaţi, po­tri­vit datelor publice. Dezvoltarea ope­ra­ţiu­nilor locale ale De’Longhi a dus la creşterea constantă a numărului de sa­la­riaţi, care a depăşit 1.100 în 2016. Prin comparaţie, în 2015 erau circa 700.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Italieni
, De'Longhi
, montatori
, fabrica
, espressoare
, Jucu
, angajari
, locuri de munca
, forta de munca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide