Companii

Iulia Bălan, fondator Noor Concept Store: Încerc să rămân vizibilă pe paginile de social media şi să mă organizez pentru perioada ce va venit când se vor linişti lucrurile

Iulia Bălan, fondator Noor Concept Store: Încerc să...

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.03.2020, 18:49 177

Iulia Bălan, fondatoare a brandului românesc de haine Noor Concept Store, spune că în prezent activitatea companiei este oprită, iar în perioada aceasta încearcă să facă brandul cât mai vizibil pe reţelele de socializare şi să menţină relaţiile cu clienţii.

„În momentul acesta încerc să rămân vizibilă pe paginile de social media. Încerc să găsesc variante prin care persoanele care mă urmăresc să înţeleagă că nu intenţionez doar  să îmi vând produse, ci să înţeleagă că înainte de a fi un brand sunt un om. Deşi stau acasă, îmi umplu timpul cu extrem de multe lucruri şi încerc să mă organizez pentru perioada ce va venit când se vor linişti lucrurile”, a spus pentru ZF Iulia Bălan.

Ea a decis să oprească pentru o perioadă nedeterminată activitatea companiei pentru că o  mare parte din producţie era externaliată, iar atelierele în care erau produse articolele sub brandul Noor Concept Store au fost închise, la rândul lor, ca măsură de limitare a răspândirii noului coronavirus.

„Eu încă de la început am vrut să schimb un pic modul de a avea un atelier. Aşa că am încercat să lucrez cu costuri cât mai reduse din start. Metoda pe care am ales-o a fost să externalizez producţia şi să îmi plătesc strict comenzile efectuate, nu şi chirie, angajaţo etc. Iar cum cea mai bună măsură de protecţie împotriva coronavirusului este să stăm în casă, atelierele sunt închise, motiv pentru care şi noi am oprit activitatea”, a menţionat antreprenoarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO