Companii

Iulian Dascălu a ajuns la investiţii de 620 mil. euro în proiectele imobiliare. Cum au fost finanţate investiţiile: credite bancare şi resursele proprii

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.03.2017, 00:07 267

Bilanţul tuturor investiţiilor pe care omul de afaceri Iulian Dascălu, care conduce compania de dezvoltare imobiliară Iulius Group, le-a făcut până acum în România a ajuns la un total de 620 mil. euro. Banii au fost folosiţi pentru ansamblurile de retail şi de birouri pe care Dascălu le-a dezvoltat în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava.

Iulius Group investeşte în prezent 220 mil. euro într-un nou ansamblu imobiliar mixt în Timişoara. Sursa de finanţare pentru acesta o reprezintă împrumuturile luate de la bancă, model pe care, de altfel, Iulian Dascălu l-a urmat şi în cazul celorlalte proiecte pe care le-a ridicat.

„Investiţia în proiectul Openville provine din fonduri proprii şi din împrumuturi bancare. Finanţarea proiectelor Iulius se face prin accesarea de credite bancare, având o colaborare foarte bună cu instituţiile financiare. Până acum am investit aproximativ 620 mil. euro în proiecte mixte, centre comerciale de tip mall şi clădiri de birouri, în care lucrează, la Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava, peste 18.000 de persoane“, spune Iulian Dascălu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO