Companii

Iuliana Tasie, Ana Hotels Europa Eforie Nord: 2021 se anunţă un an mai bun. Pentru moment, avem un număr destul de mare de oaspeţi care şi-au rezervat sejururile din timp, cu garantare financiară

Iuliana Tasie, Ana Hotels Europa Eforie Nord: 2021 se...

Autor: Cristina Bellu

27.04.2021, 10:13 284

Iuliana Tasie, managerul care administrează Ana Hotels Europa Eforie Nord şi Ana Aslan Health Spa, parte din grupul hotelier ANA Hotels, deţinut de omul de afaceri George Copos, estimează o creştere a numărului de turişti în următoarea perioadă, mai ales pe segmentul de tratament şi relaxare.

”Anul 2021 se anunţă un an mai bun şi mai optimist. Vedem o creştere a numărului de rezervări, ţinând cont de nesiguranţa impusă de restricţii. Pentru moment, avem un număr destul de mare de oaspeţi care şi-au rezervat sejururile din timp, cu garantare financiară, focusul fiind pe partea de pachete de tratament si relaxare”, spune Iuliana Tasie.

Ana Hotels Europa – Eforie Nord îşi aşteptă primii oaspeţi din acest an începând cu 28 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte şi 1 mai.

Din datele companiei, cei care au ales să petreacă Paştele la malul mării, sunt atât turişti tineri sau familişti, dar şi cei care au optat pentru pachetele de recuperare şi wellness.

”Turiştii care au ales să îşi petreacă Paştele la noi provin din toate zonele ţării, dar preponderent sunt din Bucuresti si din zone precum Ploieşti, Piteşti, Moldova si Sudul  ţării”, adaugă Iuliana Tasie.

Ea consideră că 2021 va fi anul turismului de sănătate.

”Oamenii apreciază din ce în ce mai mult sănătatea şi acordă resurse pentru aceasta. Acei turişti care cunosc beneficiile factorilor de mediu de pe litoral, ale aerosolilor, namolului de Techirghiol şi ale apelor sărate, doresc să revină ca să beneficieze de acestea”.

Grupul Ana Hotels, care gestionează activitatea hotelului Europa din Eforie Nord, dar şi activitatea hotelurilor Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală şi altor trei unităţi în Poiana Braşov, a ajuns la afaceri de 166 mil. lei în 2019, în creştere cu 8,4% faţă de anul anterior şi un profit net de aproape 40 de milioane de lei, arată cele mai recente date publicate de companie pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO