Companii

Iulius, compania lui Iulian Dascălu, investeşte 11 mil. euro în parcarea supraetajată din ansamblul Openville din Timişoara

Iulius, compania lui Iulian Dascălu, investeşte 11 mil....

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.02.2017, 18:09 918

Compania de dezvoltare imobiliară a omului de afaceri ieşean Iulian Dascălu investeşte 11 milioane de euro într-o parcare supraetajată care va face parte din ansamblul Openville din Timişoara. În total, parcarea va avea o capacitate de 900 de locuri dispuse pe şase niveluri, iar lucrările de construcţie vor începe în primăvară, urmând să fie finalizate în toamnă.

“Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall şi cu cele care urmează a fi amenajate în Openville, vor fi în total aproximativ 4.050 de spaţii de garare disponibile în ansamblul urbanistic. Pentru a facilita accesul clienţilor direct în interiorul Iulius Mall, parcarea supraetajată va fi conectată de centrul comercial printr-o pasarelă pietonală”, spun reprezentanţii companiei.

Tot în primăvară, compania Iulius va demara lucrările de construcţie la alte trei clădiri de birouri din ansamblul Openville, cu o suprafaţă totală de 73.000 mp. Cele trei imobile vor fi livrate pe piaţă într-un termen cuprins între 12 şi 18 luni. În total, Openville din Timişoara va include şapte clădiri de birouri cu o suprafaţă de peste 130.000 mp. Din aceasta, 18.000 mp au fost deja livraţi, în UBC 2, iar alţi 13.000 mp urmează să fie finalizaţi în luna iunie, în clădirea UBC 1.

În acest an, sunt programate şi lucrările de extindere a Iulius Mall Timişoara, cu o suprafaţă de 60.000 mp. Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro a companiei IULIUS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO