Companii

IULIUS continuă dezvoltarea Palas Iaşi cu a opta clădire de birouri clasa A în cel mai mare centru de business din afara Capitalei. Grupul Iulius investeşte 40 mil. euro într-o nouă clădire office în proiectul Palas Iaşi

IULIUS continuă dezvoltarea Palas Iaşi cu a opta...

Autor: Bogdan Alecu

24.05.2023, 12:00 316

Grupul Iulius vrea să demareze în 2024 construcţia celei de-a opta clădiri de birouri din cadrul proiectului Palas Iaşi, amplasat în spatele Palatului Culturii. Noua clădire va avea 14 niveluri şi o suprafaţă de 18.000 mp şi va necesita o investiţie de 40 mil. euro.

„Credem în potenţialul Iaşiului de dez­vol­tare ca oraş reprezentativ pe harta tech din România, statut pe care şi l-a dobândit în ultimii ani şi la care considerăm că am con­tribuit prin dezvoltarea polului de business de anvergură din zona centrală, prin infra­structura office premium din Palas Iaşi şi Palas Campus. Aici sunt reunite zeci de com­panii etalon în industriile tehnologiei şi automotive, alături de care am păstrat în Iaşi 14.000 de talente. Prin noua dezvoltare venim în întâm­pinarea planurilor de creştere ale companiilor, care manifestă interes pen­tru dezvoltările IULIUS, având deja nego­ci­eri în diferite etape“, a declarat Ionuţ Pavel, office buil­dings manager Palas Iaşi şi Palas Campus. 

În prezent, în proiectul Palas Iaşi sunt peste 130.000 mp de birouri în care îşi au sediul 70 de companii multinaţionale pentru care lucrează 14.000 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO