Companii

Jaroslaw Sliwa, CEO al Urgent Cargus: „COVID-19 a accelerat creşterea businessului pentru că am fost o parte importantă a lanţului de aprovizionare“. Bugetul de investiţii din 2020 a fost de 10 mil. euro în total

Jaroslaw Sliwa, CEO al Urgent Cargus: Focusul nostru este pe o poziţie puternică pe piaţa de e-commerce şi aici pare că am crescut peste media pieţei, pe segmente specifice.

Jaroslaw Sliwa, CEO al Urgent Cargus: Focusul nostru este pe o poziţie puternică pe piaţa de e-commerce şi aici pare că am crescut peste media pieţei, pe segmente specifice.

Autor: Georgiana Mihalache

03.11.2020, 20:15 589

♦ Pandemia de COVID-19 a accelerat investiţiile în digitalizare pentru Urgent Cargus şi a adus o nouă perioadă de vârf a volumelor transportate, când oamenii au fost în izolare.

Urgent Cargus, al doilea jucător din piaţa de curierat, a investit 10 mil. euro de investit anul acesta în dezvoltarea unui al doilea depozit în Bucureşti, în servicii pentru curieri, pentru a creşte eficienţa operaţională pentru clienţi, a spus într-un interviu pentru ZF Jaroslaw Sliwa, CEO al companiei.

Criza sanitară generată de noul virus nu a afectat însă piaţa de curierat, unul dintre puţinele domenii care au funcţionat şi în timpul stării de urgenţă.

„Piaţa de curierat este mereu una provocatoare. Am experienţă în această industrie de 20 de ani, aşa că am experimentat perioade mai turbulente, dar COVID-19 este ceva absolut diferit. În ceea ce priveşte businessul nostru, COVID-19 a accelerat creşterea businessului pentru că am fost o parte importantă a lanţului de aprovizionare pentru oamenii care au fost nevoiţi să stea acasă, izolaţi“, a spus Jaroslaw Sliwa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO