Companii

Jesper Nielsen, CEO şi fondator Amazing Jewelry: Oamenii sunt cei care contribuie la dezvoltarea businessului

Jesper Nielsen, CEO şi fondator Amazing Jewelry: Oamenii...

Autor: Georgiana Mihalache

19.10.2017, 11:05 198
Angajaţii sunt cheia dezvoltării unui business, iar viteza de creştere a unei afaceri poate fi un avantaj sau un punct slab al companiei, a spus Jesper Nielsen, CEO şi fondator Amazing Jewelry, prezent la conferinţa conferinţa Forumul Investitorilor în Franciză, prima ediţie a evenimentului organizat de Ziarul Financiar.
 
„Am creat un concept făcut pentru francize, cu potenţial de creştere global. Am selectat parteneri puternici care să ne ajute să creştem. Am încercat să facem echipa cu cineva care să fie un partener puternic în ţara în care voiam să intrăm. E vorba despre a căuta oamenii potriviţi în ţările în care plănuim să intrăm, este ca în toate businessurile. Oamenii sunt cei care contribuie la dezvoltarea businessului”, a spus Jesper Nielsen.
 
Conceptul Amazing Jewelry se bazează pe vânzarea unor bijuterii în magazine la preţuri accesibile, competitive. Primul magazin a fost lansat în vara anului 2016 în Copenhaga, iar ulterior au mai fost deschise 25 de magazine în ţări precum Suedia, Norvegia, Germania, China, Elveţia, Egipt, Anglia.
În România primul magazin s-a deschis la începutul lunii septembrie în acest an, in Promenada Mall din Bucureşti, iar în noiembrie urmează să deschidă al doilea magazin în Timişoara.
 
„Viteza este importantă, astfel poţi să mergi înainte, provocările sunt uriaşe la nivel de logistică, dar ştim cum să lucrăm cu oamenii şi viteza este cel mai important punct forte, dar poate fi şi punctul slab. Unul dintre principiile după care mă ghidez este să fac ce ştiu mai bine. Mereu am încercat să pun accentul pe a găsi cei mai buni parteneri”, a mai spus Jesper Nielsen la conferinţa ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO