Companii

Joseph Hadad, proprietarul restaurantelor Joseph şi Caju din Bucureşti, investeşte peste 400.000 de euro într-un hub culinar în zona Ateneului. Celor două restaurante li se va adăuga un nume nou, Mace, cu specific marocan şi preparate în special pe bază de carne

Joseph Hadad, proprie­tarul restaurantelor Joseph şi Caju din Bucureşti: „Investiţia în Mace este de circa 250.000-300.000 de euro, iar localul va fi amenajat în stil marocan. În total, va avea o capacitate de 80-100 de locuri la interior şi încă 80-90 pe terasă. În august vom deschide doar terasa”.

Joseph Hadad, proprie­tarul restaurantelor Joseph şi Caju din Bucureşti: „Investiţia în Mace este de circa 250.000-300.000 de euro, iar localul va fi amenajat în stil marocan. În total, va avea o capacitate de 80-100 de locuri la interior şi încă 80-90 pe terasă. În august vom deschide doar terasa”.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.07.2020, 00:06 1678

Chef Joseph Hadad, proprie­tarul restaurantelor Joseph şi Caju din Bucureşti, are în derulare o investiţie de peste 400.000 de euro pentru a crea un hub culinar în zona Ateneului, unde să aducă laolaltă cele două localuri – momentan, situate în zone diferite ale oraşului – dar şi un restaurant nou, Mace.

„De circa doi ani voiam să mut Joseph lângă Caju (pe strada Nicolae Golescu, colţ cu Benjamin Franklin – n. red.), ca să fiu prezent tot timpul în acelaşi loc, printre clienţi. În plus, din ianuarie, am început să facem lângă Caju un restaurant nou, cu preparate pe bază de carne, cu numele Mace. Ar fi trebuit să se deschidă pe 30 mai, dar nu am mai deschis din cauza pandemiei, aşa că vom da drumul terasei în perioada 18-22 august”, spune Joseph Hadad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO