Companii

Julia Leferman, Director General al Asociaţiei Berarii României, a fost aleasă pentru al doilea mandat ca reprezentant regional în Comitetul Executiv al Berarilor Europeni

Julia Leferman, Director General al Asociaţiei Berarii...

Autor: Roxana Rosu

12.10.2020, 13:10 402

Julia Leferman, Director General al Asociaţiei Berarii României, a fost realeasă, pentru încă doi ani, reprezentant al regiunii Central şi Est Europene în Comitetul Executiv al Asociaţiei Berarii Europei.

Julia Leferman a fost aleasă prima dată pentru această poziţie în 2018, ca reprezentant regional al acestui Comitet care reuneşte preşedintele, vicepreşedintele Berarilor Europeni şi reprezentanţii celor 5 regiuni la nivel european. Prezentul mandat va expira la sfârşitul acestui an.

„Mă onorează încrederea acordată de Board-ul Berarii Europei şi de colegii din asociaţiile berarilor din regiune şi aştept cu interes să continuăm să lucrăm împreună pentru a susţine eforturile de reprezentare a intereselor industriei berii nu numai la nivel local, ci şi la nivelul Uniunii Europene. 2021 va fi un an plin de provocări pentru sectorul nostru în ceea ce priveşte implementarea măsurilor necesare pentru trecerea la economia circulară, dar şi politicile fiscale şi agricole care vor susţine revenirea economică”, spune Julia Leferman, proaspăt re-aleasă în Comitetul Executiv al Berarilor Europei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO