Companii

Jupiter Group a cumpărat fostul restaurant Cina de la Ateneu cu 4 mil. euro

Jupiter Group a cumpărat fostul restaurant Cina de la...

Autor: Roxana Pricop

06.11.2015, 00:07 2888

Grupul israelian Jupiter Group, care dezvoltă o clădire de birouri în centrul Capitalei pe strada George Enescu, este în spatele vehiculului North Lake înregistrat în Cipru care a cumpărat clădirea fostului restaurant Cina din centrul Capitalei, unde azi funcţionează restaurantul Trattoria Il Calcio, şi terenul adiacent cu o suprafaţă de 3.375 de metri pătraţi.

Vânzătorul activelor imobiliare este societatea Bu­cureşti Turism, proprietarul hotelului de cinci stele Radisson Blu.

Valoarea tranzacţiei se ridică la 4 milioane de euro.

„North Lake este controlat de un grup de investiţii anglo-israelian ce dezvoltă şi un complex de birouri pe strada George Enescu, din Capitală, în apropierea fostului restau­rant Cina. Am primit oferte de cumpărare din par­tea mai multor investitori însă i-am ales pe cei de la North Lake şi pentru că preţul a fost cel mai bun“, a spus Luc Ronsmans, preşedintele Bucureşti Turism.

Clădirea de birouri din centrul Capitalei dezvoltată de Jupiter Group se va numi Enescu Office Building şi va cu­prinde un imobil cu trei etaje subterane, parter şi nouă etaje supraterane, ultimele trei retrase.„În spatele grupului este o familie bogată. Grupul dispune de active de peste un miliard de euro“, mai spune administratorul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO