Companii

JYSK deschide magazin în Aiud, judeţul Alba, şi ajunge la o reţea de 114 unităţi în România

JYSK deschide magazin în Aiud, judeţul Alba, şi ajunge...

Autor: Laurentiu Cotu

16.02.2022, 09:30 116

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România şi inaugurează joi, 17 februarie, un magazin în oraşul Aiud, judeţul Alba, ajungând astfel la o reţea de 114 unităţi pe piaţa locală. În judeţul Alba, JYSK este prezent deja cu magazine în Alba Iulia şi Sebeş. În luna februarie 2022, compania scandinavă deschide 5 unităţi noi, având în plan inaugurarea a cel puţin 15 magazine pe an şi modernizarea treptată a magazinelor deschise înaintea anului 2018.

„Pentru JYSK, luna aceasta e una bogată în deschideri, după ce am inaugurat magazinul din Câmpina, deschidem acum la Aiud apoi, la finalul lunii, avem programate 3 inaugurări în aceeaşi zi. La Aiud ajungem după 4 ani de la deschiderea primului magazin JYSK din judeţ, în Sebeş. Zona este foarte bună, atât magazinul din Sebeş, cât şi cel din Alba Iulia au vânzări bune“, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO