Companii

JYSK deschide magazin în Otopeni şi ajunge la o reţea de 118 unităţi în România

În prezent, JYSK desfăşoară operaţiuni în 50 de ţări, are 28.500 de angajaţi şi peste 3.100 de magazine fizice şi online.

În prezent, JYSK desfăşoară operaţiuni în 50 de ţări, are 28.500 de angajaţi şi peste 3.100 de magazine fizice şi online.

Autor: Laurentiu Cotu

15.03.2022, 00:03 146

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România şi inaugurează joi, 17 martie, un nou magazin, în Otopeni, judeţul Ilfov, ajungând astfel la o reţea de 118 unităţi pe piaţa locală. Magazinul JYSK Otopeni are o suprafaţă de 1.300 mp.

„Anul acesta avem planificat un număr mare de activităţi în magazine, atât deschiderea de noi unităţi, cât şi reamenajarea magazinelor deschise înainte de 2018, care vor fi modernizare şi amenajate după noul concept. În zona Capitalei, potenţialul este foarte mare, atât în Bucureşti, cât şi în localităţile limitrofe, care au crescut foarte mult în ultimii ani. În acest moment avem 14 ma­gazine în această zonă şi continuăm să căutăm spaţii potrivite pentru a deschide noi unităţi.“, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager, JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă. JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză. Procesul accelerat de expansiune a început însă în 2014, după ce franciza a fost preluată de JYSK Nordic. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO