Companii

JYSK deschide trei noi magazine şi ajunge la o reţea de 117 unităţi în România

JYSK deschide trei noi magazine şi ajunge la o reţea de...

Autor: Laurentiu Cotu

22.02.2022, 17:00 130

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România şi inaugurează joi 24 februarie trei noi magazine în localităţile Ploieşti, Reşiţa şi Floreşti, lângă Cluj-Napoca, ajungând astfel la o reţea de 117 unităţi pe piaţa locală.

Magazinul JYSK Reşiţa are o suprafaţă de 1.400 mp şi este amplasat în City Center din strada I.L. Caragiale, JYSK Ploieşti are o suprafaţă de 1.394 mp şi se deschide pe DN1 B, Blejoi, iar JYSK Floreşti are o suprafaţă totală de 1.289 mp şi este amplasat pe Strada Cetăţii. „Este prima dată când inaugurăm trei magazine în România în aceeaşi zi (…). În Ploieşti inaugurăm cel de-al treilea magazin JYSK. Oraşul are potenţial pentru mai multe unităţi, deschiderea primului magazin de aici a fost cea mai performantă deschidere din România în anul 2017 şi avem încredere că şi cel de-al treilea magazin din oraş va fi apreciat de clienţi. În Reşiţa ne doream de foarte mulţi ani să ajungem, dar a durat mai mult să găsim un spaţiu potrivit conceptului nostru de magazin. Iar magazinul din Floreşti cu siguranţă va fi unul de succes, asemenea magazinelor pe care le avem deja în Cluj-Na­poca“, a spus Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO