Companii

Kaufland confirmă proiectul din Pantelimon: Estimăm că magazinul de la Electroaparataj va fi deschis la începutul lui 2014

Kaufland confirmă proiectul din Pantelimon: Estimăm că...

Autor: Cristi Moga

19.05.2013, 14:25 3251
Reţeaua germană Kaufland, cel mai mare jucător din piaţa locală de retail alimentar, confirmă începerea lucrărilor la un nou magazin în Bucureşti, pe un teren din platforma industrială Electroaparataj din zona Pantelimon, pe care îl dezvoltă prin propriul departament de construcţii, alături de un partener extern.

“Proiectul din zona Electroaparataj constă în magazinul Kaufland, inclusiv galeria comercială, cu concesionari de diferite branşe (măcelarie, presă/tutun, telefonie, farmacie, etc.). Suprafaţa magazinului Kaufland va fi de peste 4500 de metri pătraţi, iar galeria comercială din incinta magazinului va avea dimensiunea de circa 250 de metri pătraţi. Estimăm ca lucrările să fie finalizate la începutul anului 2014”, au precizat pentru ZF reprezentanţii Kaufland.
Kaufland are în prezent o reţea de 85 de magazine la nivel naţional, dar doar patru dintre acestea se află în Bucureşti, în zonele Rahova, Barbu Văcărescu, Colentina şi MIhai Bravu.

Magazinul de la Electroaparataj va intra în competiţie cu hipermarketul Cora Pantelimon, iar în următorii ani ar urma să fie construit lângă acest magazin şi centrul comercial Mega Mall, printre ai cărui chiriaşi se află şi reţeaua Carrefour.

Cu afaceri de 1,31 miliarde de euro în 2011, Kaufland este reţeaua de comerţ alimentar cu cele mai mari vânzări de pe piaţa locală.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO