Companii

Kent Orrgren, şeful World Class România: Nu primim mai mult de 100 de persoane simultan într-un centru. Reducem capacitatea claselor de sport

Kent Orrgren, şeful World Class România: Nu primim mai...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.03.2020, 21:04 1626

Reţeaua de centre de fitness World Class limitează numărul maxim de persoane care pot desfăşura diferite activităţi sportive simultan în fiecare din centrele sale la maximum 100 şi primeşte la clase mai puţini participanţi decât capacitatea maximă, ca măsură de prevenţie a răspândirii coronavirus.

„Toate echipamentele noastre sportive sunt dezinfectate de patru ori pe zi, iar membrii cluburilor au la dispoziţie soluţii de dezinfectat pentru mâini. De asemenea, dulapurile din vestiare sunt curăţate cu doze ridicate de soluţii pentru dezinfectat. Nu este permisă depăşirea numărului de 100 de membri în acelaşi timp într-un club şi reducem capacitatea maximă a claselor de sport”, spune Kent Orrgren, CEO World Class România.

Măsurile vin în contextul în care, zilele trecute, autorităţile au anunţat că evenimentele cu peste 100 de persoane sunt interzise, pentru a împiedica transmiterea virusurilor în colectivităţi extinse. Mai mult, Primăria Generală a anunţat că vrea să propună închiderea zonelor publice unde sunt peste 100 de persoane, adică inclusiv a zonelor tip food court, dar şi a locurilor de joacă, pentru a reduce cât mai mult riscul extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus.

În total, există 39 de cluburi de sănătate şi fitness World Class în România. Cel mai recent, World Class a cumpărat şi renovat centrul Planet Swim & Gym din zona Voluntari-Pipera din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO