Companii

KFC vrea să deschidă minimum cinci restaurante şi să ajungă la 3.300 de angajaţi

KFC vrea să deschidă minimum cinci restaurante şi să ajungă la 3.300 de angajaţi

Mark Hilton conduce din 2011 businessul unuia dintre cele mai importante grupuri de pe piaţa locală a restaurantelor, ce cuprinde brandurile internaţionale KFC, Pizza Hut, Paul, Hard Rock Cafe şi Cinnabon

28.04.2017, 00:05 1578

Lanţul de restaurante KFC vrea să deschidă mimimum cinci unităţi în acest an şi să ajungă la 3.300 de angajaţi în Ro­mâ­nia, reţeaua având în prezent 63 de restaurante pe plan local. „Avem planuri ambiţioase în ceea ce priveşte dez­voltarea reţelei în următoarea perioadă. Plănuim să des­chidem cel pu­ţin cinci restau­rante anul aces­ta şi să ajungem la peste 3.300 de angajaţi“, a declarat Mark Hilton, fran­chise bu­si­ness consul­tant la KFC România.

KFC a avut în 2015 o cifră de afaceri de 320 de milioane de lei. Prima locaţie KFC de pe piaţa locală a fost deschisă în aprilie 1997 pe bulevardul Magheru din Bucureşti, iar cea mai recentă inaugurare a avut loc la Piatra Neamţ. Înce­pând cu luna aprilie, KFC a deschis şi primul Coffee Cor­ner, în incinta restau­ran­tului din Unirea Shopping Center Bu­cureşti.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO