Kiddo Play Academy, concept dezvoltat de Cristina Alexandru-Sucu în Băneasa Shopping City, se extinde cu un nou loc de joacă în Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

Kiddo Play Academy, firmă specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii, va deschide pe 1 Iunie cel de-al doilea loc de joacă din Bucureşti, pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 mp, în centrul comercial ParkLakeprima locaţie fiind în Băneasa Shopping City. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, deschidere
, firma
, shopping
, baneasa shopping city
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide