Companii

Kingfisher a mai injectat 21,5 mil. euro în reţeaua Bricostore

Kingfisher a mai injectat 21,5 mil. euro în reţeaua...

Autor: Cristi Moga

28.03.2014, 00:06 337
Grupul britanic Kingfisher, care a preluat anul trecut operaţiunile din România ale reţelei de bricolaj Bricostore, a realizat în februarie mai multe majorări de capital prin care a injectat circa 21,5 milioane de euro în subsidiarele locale, pe fondul in­vestiţiilor în procesul de transformare a celor 15 magazine cumpărate.
 
Britanicii au majorat capitalul social al firmelor Brico Development şi Brico Foncier cu câte 6,5 milioane de euro, în Bricostore România au fost aduse 5,2 milioane de euro, în timp ce Brico Imobiliare Călăraşi a beneficiat de o majorare de capital de 3,2 milioane de euro, reiese din datele de la Registrul Comerţului. Britanicii au plătit 63 de milioane de lire sterline (75 de milioane de euro) pentru achiziţia reţelei Brico­store din România şi au realizat investiţii suplimentare de 5 milioane de lire sterline pentru integrarea operaţiunilor, potrivit celui mai recent raport financiar al Kingfisher.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO