Companii

KPMG Legal România preia casa de avocatură Fernbach&Partners şi dezvoltă zona de consultanţă în Tehnologie, IP şi Protecţia datelor

Cristiana Fernbach (stânga) şi Laura Toncescu, partener KPMG, Head of KPMG Legal

Cristiana Fernbach (stânga) şi Laura Toncescu, partener KPMG, Head of KPMG Legal

Autor: Roxana Rosu

14.10.2019, 15:18 353

KPMG Legal România, firmă membră a KPMG Global Legal Services (GLS) Network, a preluat casa de avocatură Fernbach & Partners, specializată pe dreptul tehnologiei, canale media digitale, IP şi protecţia datelor, fondată de Cristiana Fernbach.

„Ca parte a strategiei noastre de extindere globală, căutăm în mod constant cei mai talentaţi şi promiţători avocaţi, care au dovedit excelenţă profesională, implicare în dezvoltarea firmei şi aptitudini manageriale. În mai puţin de un an de când a înfiinţat propria casă de avocatură, Cristiana Fernbach a desfăşurat o activitate impresionantă şi a reuşit să creeze o afacere cu renume internaţional în cea mai dinamică şi mai puţin exploatată arie a profesiei noastre”, a spus Laura Toncescu, Partener KPMG, Head of KPMG Legal.

În urma acestei preluări, Cristiana Fernbach s-a alăturat echipei de management a KPMG Legal în calitate de Partener coordonator al biroului pentru Tehnologie, IP şi Protecţia datelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO