Companii

KPMG Tax şi KPMG Legal câştigă în instanţă confirmarea dreptului de deducere a TVA aferent serviciilor prestate intra-grup pentru un producător din industria auto din România

KPMG Tax şi KPMG Legal câştigă în instanţă...

Autor: Roxana Rosu

23.11.2020, 10:33 423

KPMG a câştigat în instanţă confirmarea dreptului de deducere a TVA aferent serviciilor prestate intra-grup pentru un producător din industria auto din România.

Echipa de consultanţă juridică şi fiscală a fost coordonată de Vlad Peligrad, Partener Toncescu si Asociatii- KPMG Legal şi Alin Negrescu, Partener Consultanţă Fiscală KPMG în România.

Consultanţii fiscali şi avocaţii de litigii ai KPMG au probat în faţa judecătorilor Tribunalul Bucureşti şi ai Curţii de Apel legitimitatea deducerii TVA-ului aferent facturilor de servicii prestate de către societatea străină afiliată societăţii din România pentru detaşarea de personal calificat în România şi pentru importul de know-how de către societatea română de la societatea afiliată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO