Companii

La 35 de ani are o fabrică şi este lider de piaţă în România. Produsele ajung până în Franţa şi Belgia

La 35 de ani are o fabrică şi este lider de piaţă în...

Autor: Razvan Muresan

09.08.2014, 12:48 555

 Alexandru Stănescu este de aproape zece ani proprietarul Kondor Invest, producător de rulouri exterioare pentru uşi de garaj, cu afaceri de 1,5 milioane de euro în 2013 şi 33 de angajaţi.

Compania sa deţine în România o fabrică la Urziceni şi este lider de piaţă pe segmentul uşilor de garaj tip rulou. Ca urmare a căderii pieţei imobiliare autohtone, Stănescu a început să execute produse şi pentru clienţi din vestul Europei şi s-a extins pe pieţele din Franţa, Belgia, Luxemburg.

"Rezultatele echipei mele sunt cele cu care mă mândresc cel mai mult. Dovezile care îmi susţin afirmaţia sunt dublarea cifrei de afaceri, o fabrică proprie, cu o capacitate de producţie anuală de peste 40.000 de unităţi, dar şi valoarea vânzărilor la nivel naţional şi internaţional", spune antreprenorul.

Alexandru Stănescu a absolvit Facultatea de Geografie din Capitală şi a lucrat anterior pentru o scurtă perioadă în turism şi în cadrul Universităţii din Bucureşti.

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO