Companii

La aproape un an de când Alex Morar a anunţat că părăseşte NEPI Rockcastle, compania a confirmat noua conducere

Eliza Predoiu, Chief Financial Officer (CFO), lucrează în cadrul NEPI-Rockcastle din 2014 iar din 2019 era director financiar adjunct, pentru ca în februarie respectiv iunie să preia funcţia de director financiar.

Autor: Bogdan Alecu

15.06.2022, 00:06 637

Începând cu data de 1 iunie 2022, Consiliul de Administraţie al NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator de retail  malluri din Europa Centrală şi de Est, a decis să îi confirme pe Rüdiger Dany în funcţia de Chief Executive Officer (CEO) şi pe Eliza Predoiu ca Chief Financial Officer (CFO). Cei doi au ocupat interimar poziţiile de CEO, respectiv CFO, din februarie 2022.

Rüdiger Dany a fost anterior direc­tor operaţional al Multi Corporation, o platformă europeană pentru servicii integrate de man­agement în real estate cu sediul în Amsterdam. Compania din 1982 a livrat peste 200 de proiecte mixte cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 5 mil. mp.

Eliza Predoiu lucrează în cadrul NEPI-Rockcastle din 2014 iar din 2019 era director financiar adjunct, pentru ca în februarie respectiv iunie să preia funcţia de director financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO