Companii

La Mega, la fel ca la mall: Mega Image plusează cu un food court pentru corporatişti în magazinul din Barbu Văcărescu, unitatea cu cele mai mari încasări din întreaga reţea

Zona de food court a Mega Image Barbu Văcărescu are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi.

Zona de food court a Mega Image Barbu Văcărescu are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi.

Autor: Ramona Cornea

08.08.2019, 09:44 1474

Magazinul din Barbu Văcărescu are cel mai mare număr de clienţi din reţeaua Mega Image din România. Aici retailerul are 4.500 de clienţi şi venituri de 115.000 de lei zilnic.

Retailerul belgian Mega Image a inaugurat #MegaStreetFood, un food court integrat în magazinul din Barbu Văcărescu care are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. Aici, Mega Image a atras patru restaurante cu specific in­ter­naţional – La Finca by Alioli, SteakAway, Za German şi Pane & Pomodoro.

„Acest proiect a început acum doi ani de zile când ne uitam la noile trenduri de pe piaţă. Ne uitam la partea de gătit, unde mănâncă oamenii ceea ce comandă şi ne-am dat seama că noi suntem cei care trebuie să pornească acest lucru pentru că avem clientela noastră în această zonă.  Vom deschide aici şi o terasă permanentă unde clienţii pot sta să mănânce produsele cum­părate de aici“, a declarat Adrian Ni­colaescu, vicepreşedinte brand mar­keting, communication & sustenability în cadrul Mega Image.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO