Companii

La o lună de la deschidere, Alma Resort Lacu Sărat, deţinut de familia Dogărescu, are un grad de ocupare de 70%. „Circa 30% din posturi sunt libere, singura opţiune este să aducem oameni din afară”

Alma Resort a fost deschis la începutul lunii iunie în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila după o investiţie de 20 mil.  euro.

Alma Resort a fost deschis la începutul lunii iunie în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila după o investiţie de 20 mil. euro.

Autor: Miruna Diaconu

17.07.2022, 20:01 7004

Complexul are 185 de camere şi apartamente, la care se adaugă un centru balnear şi de wellness, o plajă privată, şase restaurante şi un centru de evenimente de 1.000 de locuri.

Alma Health & Spa Retreat, complexul turistic deschis la începutul lunii iunie în staţiunea brăileană Lacu Sărat, înregistrează în această perioadă un grad mediu de ocupare de 70%. Multe dintre cererile pentru cazare au venit din zona corporate pentru diverse evenimente şi team building-uri.

„Suntem la un grad de ocupare de 60-70%, un grad foarte bun, dar sunt zile în cursul săptămânii, de luni până  miercuri, când avem un grad mai mic. De joi încep să vină familiile cu copii, avem cereri din zona de corporate, dar vedem un apetit crescut pentru zona de balneo. Noi ne dorim ca în următorii trei ani să avem un grad de ocupare doar pe parte medicală de 60-70%”, spune pentru ZF Vasile Dogărescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO