Companii

Lagardère Travel Retail: Revenirea este mai accelerată în România decât media europeană. Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 829 de milioane de lei, în creştere cu aproximativ 7% faţă de anul precedent

Marius Văcălău, CEO al Lagardère Travel Retail: Pe primele luni din 2022, suntem deja cu 5% peste ce ne-am bugetat la începutul anului.

Marius Văcălău, CEO al Lagardère Travel Retail: Pe primele luni din 2022, suntem deja cu 5% peste ce ne-am bugetat la începutul anului.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.06.2022, 16:30 232

Grupul francez Lagardère, prezent pe piaţa locală prin compania Lagardère Travel Retail, activă în domeniul re­tailului adresat călătorilor, a remarcat o creştere a apetitului pentru călătorii începând din luna aprilie a acestui an şi estimează că România are un ritm mai bun de revenire după pandemie decât media europeană.

„Pe primele luni din 2022, suntem deja cu 5% peste ce ne-am bugetat la începutul anului. Din aprilie s-a văzut o reluare a zbo­ru­rilor, aprilie 2022 s-a apropiat foarte mult ca rezultate de aprilie 2019, înainte de pande­mie. Dinamica şi reve­ni­rea în ceea ce pri­veşte călătoriile este mai ac­celerată în România decât media europea­nă, asta pentru că şi baza era mai mică“, spune Marius Văcălău, CEO al Lagardère Travel Retail.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO