Companii

Laguna din Maramureş, producător de mobilă, afaceri de 60 mil. lei anul trecut, plus 46%, în topul celor mai dinamice firme din industrie. „Vindem în magazinele noastre din ţară“. Numărul angajaţilor a crescut de la 82 în 2018 la 106 anul trecut

Anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România a apărut pe piaţă în luna octombrie.

Anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România a apărut pe piaţă în luna octombrie.

Autor: Mirabela Tiron

24.11.2021, 16:20 506

Compania Laguna Euromob din comuna Vadu Izei, Maramureş, fondată în 1994 de Mircea Adrian Oros, ce produce mobilă, a finalizat anul trecut cu afaceri de 60,6 milioane de lei, în creştere cu 46,4% faţă de anul anterior, ceea ce o plasează în top 15 cele mai dinamice companii din industrie. Cifra de afaceri a companiei s-a dublat anul trecut faţă de nivelul înregistrat în 2018.

„Compania a fost fondată în 1994. Producem tapiţerii şi mobilă, canapele, colţare, în fabrica din Maramureş şi vindem în magazinele pe care le avem în toată ţara sub brandul Laguna. Vindem toate produsele pe piaţa din România. Anul acesta a fost asemănător cu anul trecut“, a spus Anca Stan Oros, adminis­tratorul com­pa­niei. Ea mai spune că anul acesta compania a făcut investiţii într-un depozit din Maramureş.

Compania are  magazine în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bihor, Bistriţa, Brăila, Braşov, Bucureşti (2 unităţi), Cluj-Napoca, Galaţi, Constanţa, Iaşi, Gura Humorului, Fălticeni, Drobeta-Turnu Severin. Laguna  produce în Maramureş corpuri pentru bucătării, dormitoare sau living.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO