Companii

Lanţul de cinematografe Cineplexx: Vom continua sa modernizam locaţiile existente, si sa deschidem noi cinematografe

Lanţul de cinematografe Cineplexx: Vom continua sa...

Autor: Alexandra Matei

26.05.2022, 14:00 316

Lanţul de cinematografe Cineplexx, al doilea cel mai important jucător din industrie de pe piaţa românească, lansează serviciul premium First Class Cinema, care include premiere pe marele ecran, mâncăruri pregătite în bucătăria proprie, personal de servire şi un design cu fotolii şi canapele.

Astfel, anunţă oficialii companiei, spaţiul de 600 de metri pătraţi, aflat în Băneasa Shopping City, a fost recondiţionat, iar cele mai multe investiţii au mers către modernizarea echipamentelor tehnologice şi de proiecţie din sălile de cinema, dar au vizat şi schimbarea completă de mobilier şi design interior.

„Pandemia a fost o lovitură puternică pentru industria noastră şi ne-a ţinut închişi aproape doi ani. Cu toate acestea, din momentul în care am redeschis, ne-am menţinut promisiunea de a investi în piaţa din România şi vom continua să o facem nu doar prin modernizarea locaţiilor deja existente, ci şi prin deschiderea de noi cinematografe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO