Lanţul de farmacii Dona a ajuns la afaceri de 230 mil. euro în 2017, plus 20%. „În 2018 deschidem în oraşele mici şi medii, acolo unde este încă neacoperită nevoia de servicii farmaceutice.”

7 mar 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Lanţul de farmacii Dona, al treilea jucător din piaţa de retail farmaceutic, controlat de Eugen Banciu, a ajuns în 2017 la afaceri de 230 de milioane de euro, în creştere cu circa 20% faţă de 2016, potrivit calculelor ZF, pe baza informaţiilor transmise de companie.

Pentru 2018, compania vrea să depăşească pragul de 330 de farmacii.

„În 2018 ne vom consolida prezenţa în ţară prin deschiderea de unităţi noi în special în oraşele mici şi medii, acolo unde este încă neacoperită nevoia de servicii farmaceutice”, a spus Mihaela Ungureanu, directorul general al Siepcofar SA, una dintre firmele care formează grupul Dona, alături de Dona Logistică, Dona Marketing Grup şi companii în franciza Dona.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.03.2018

 
Cuvinte cheie:
farmacii
, Dona
, servicii farmaceutice
, piata farmaceutica
, extindere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide