Companii

Lanţul de restaurante de tip fast-food KFC merge cu o unitate în centrul istoric al Capitalei

Lanţul de restaurante de tip fast-food KFC merge cu o...

Autor: Cristina Roşca

03.07.2017, 00:04 309

Zona centrului vechi al Bucureştiului găzduieşte peste 100 de restaurante, cafenele şi baruri, fiind kilometrul zero al distracţiei din Capitală.

Lanţul american de restaurante de tip fast-food KFC, prezent pe pia­ţa locală de circa două decenii în sistem de franciză, merge cu o uni­tate în centrul istoric al Capitalei, potrivit oficialilor companiei. Acesta va fi amplasat pe strada Şelari, aproape de intersecţia cu strada Covaci.

În apropiere se află şi restaurantul KFC de la parterul Unirea Shopping City. Imediat lângă este amplasat restaurantul McDonald’s, primul deschis de companie în România, în 1995, în Piaţa Unirii.

KFC mai deţine un restaurant în centrul Capitalei, însă pe bulevardul Regina Elisabeta, între Piaţa Universităţii şi parcul Cişmigiu. Decizia lanţului de a intra în centrul vechi vine în contextul în care această zonă concentrează cea mai mare parte a restaurantelor, barurilor şi cafenelelor din Capitală, în totalitate peste 100 de unităţi. Mai mult, această zonă este principalul punct de atracţie turistică din Bucureşti, în special pentru străinii care vin în număr tot mai mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO