Companii

Lanţul de restaurante “La Plăcinte” se pregăteşte să deschidă un nou restaurant în inima Bucureştiului

Lanţul de restaurante “La Plăcinte” se pregăteşte să deschidă un nou restaurant în inima Bucureştiului

Autor: Cristina Roşca

17.03.2015, 18:01 1767

Lanţul de restaurante la Plăcinte va deschide o nouă unitate, cea de-a opta a lanţului, în inima Capitalei, la intersecţia dintre bulevardul I.C. Brătianu şi strada Doamnei, la parterul unei viitoare clădiri de birouri. Lanţul de restaurante care se adresează clienţilor cu venituri medii se va aşeza astfel la intrarea în centrul istoric al Capitalei unde mai există peste 100 de baruri, cafenele şi restaurante. Pe segmental pe care activează “La Plăcinte” mai sunt prezente şi lanţurile City Grill şi La Mama.

De altfel, lanţul La Plăcinte are planuri importante de expansiune în România, deja fiind puse afişe în mai multe zone din Capitală, printre care şi zona de Nord a Bucureştiului. Contactaţi anterior de ZF reprezentanţii La Plăcinte nu au dorit să dezvăluie planurile pe care le au pentru piaţa locală.
Lanţul de restaurante La Plăcinte a luat naştere în Republica Moldova unde sub acest brand sunt deschise în prezent 13 unităţi, conform site-ului propriu. Acolo, compania este operată de Trabo-Plus Srl, această companie fiind de altfel unul dintre acţionarii Andy’s Pizza din România, alături de antreprenorul Andrei Tranga (38 de ani). Omul de afaceri moldovean, care este implicat în business din 1999 potrivit presei de la Chişinău, deţine pe lângă restaurantele La Plăcinte şi pizzeriile Andy’s Pizza. Potrivit presei din Republica Moldova businessurile controlate de Andrei Tranga au fost implicate într-un scandal de evaziune fiscală.

Pe piaţa locală antreprenorul a deschis primul local La Plăcinte în toamna anului 2013 şi a ajuns până la finalul lui 2013 la afaceri de peste 900.000 de lei, şi pierderi aproape cât cifra de afaceri.

 
 
AFACERI DE LA ZERO