Companii

Lanţul de farmacii Băjan din Vâlcea a ajuns la 22 de unităţi şi continuă dezvoltarea. Vânzările în online pentru reţeaua regională s-au dublat în 2021. Mihai Băjan, unul dintre proprietari: Extinderile sunt numai prin preluare de licenţe pentru că la noi piaţa este închisă

Bazele Farmaciilor Băjan au fost puse în urmă cu aproape trei decenii în Râmnicu Vâlcea, dezvoltându-se ulterior ca o afacere de familie.

Bazele Farmaciilor Băjan au fost puse în urmă cu aproape trei decenii în Râmnicu Vâlcea, dezvoltându-se ulterior ca o afacere de familie.

Autor: Georgiana Mihalache

15.02.2022, 00:05 1143

Farmaciile Băjan, una dintre cele mai puternice reţele regionale de farmacii din sudul ţării, numără în prezent 22 de unităţi în judeţele Vâlcea şi Argeş, dar planurile antreprenorului Mihai Băjan urmăresc extinderea.

„Avem o creştere relativ bună, tot în ritmul pe care l-am avut şi anii trecuţi. Creştem la toate nivelurile, am mai crescut şi ca număr de unităţi şi încă ne extindem. A trebuit să ne reinventăm, 2021 a fost un an bun, dar la fel ca 2020, atipic din toate punctele de vedere.

Avem 22 de farmacii, mai urmează câteva unităţi în perioada imediat următoare, plus în  online, care s-a dezvoltat foarte bine. Extinderile sunt numai prin preluare de licenţe pentru că la noi piata este închisă, cel puţin în oraşe unde suntem noi prezenţi“, a spus Mihai Băjan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO