Companii

​Lanţul hotelier Accor îşi extinde portofoliul prin deschiderea unui nou hotel Mecure în Bacău

​Lanţul hotelier Accor îşi extinde portofoliul prin...

Autor: Miruna Diaconu

08.12.2022, 12:57 237

Lanţul hotelier Accor îşi extinde portofoliul prin semnarea unui nou contract de franciză pentru un hotel care va funcţiona sub brandul Mercure în Bacău. Hotelul urmează a fi deschis în al doilea trimestru din 2025.

“Deschiderea unui nou hotel Mercure în Bacău, unul dintre oraşele emergente ale Moldovei, este o dovadă a angajamentului Accor de a sprijini dezvoltarea turismului românesc. Aducem oraşe promiţătoare, precum Bacău, în atenţia comunităţii internaţionale de călători Accor şi le facem accesibile, asigurându-i pe viitorii noştri oaspeţi că aici vor fi primiţi la aceleaşi standarde cu care brandul i-a obişnuit. Mai mult, le promitem că noua destinaţie îi va surprinde cu o poveste locală şi îi va fermeca cu servicii prietenoase şi personalizate. Mai mult decât atât, suntem onoraţi să devenim parteneri cu un reputat dezvoltator local, care a lăsat deja o amprentă semnificativă asupra oraşului”, spune Maria Drăgulin, Accor Development DirectorpentruRomania, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

Accor a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorul local Arena City Center, care administrează Arena Mall Bacău. Hotelul va avea 80 de camere, o sală de bal de 775 mp, trei săli de şedinţe, un foaier şi un rooftop-lounge.

Situat în partea de nord a oraşului, pe strada Ştefan cel Mare, Mercure Bacău va face parte dintr-o extindere complexă a Arena Mall Bacău. Noua etapă de dezvoltare va aduce şi o nouă aripă mall-ului, o clădire rezidenţială de 200 de apartamente, o parcare şi un loc de joacă de mari dimensiuni.

„Locuitorii oraşului nostru şi cei care ne vizitează deopotrivă caută astăzi mai mult decât produse şi servicii. Aceştia caută să fie surprinşi şi să pătrundă într-o experienţă la 360 de grade care să le creeze emoţii şi amintiri. Aceasta este filozofia care ne-a ghidat spre dezvoltarea noii faze a proiectului Arena Mall şi suntem încântaţi că am găsit în Accor un partener care împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru oameni şi pentru stilul lor de viaţă. Prin includerea hotelului Mercure în noua noastră dezvoltare, facem încă un pas spre a deveni o destinaţie urbană completă. Având în vedere poziţia geostrategică a oraşului Bacău, suntem convinşi că noul hotel va fi punctul de întâlnire în care oamenii de afaceri locali, dar şi naţionali şi internaţionali îşi vor putea organiza întâlnirile importante şi evenimentele corporate”, spune Ovidiu Budeanu, dezvoltator şi acţionar al Arena Mall Bacău.​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO