Companii

Laurenţa Crudu, noul CEO al Sarcom, un business de peste 65 mil. lei: Luăm în calcul o dublare a afacerilor în următorii cinci ani sau mai devreme, adică să ajungem la 130 de milioane de lei

INTERVIU

Laurenţa Crudu, noul CEO al Sarcom, un business de peste...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.03.2022, 19:00 153

♦ Compania numără în prezent 115 angajaţi ♦ Producătorul de vopsele a generat, în 2021, o cifră de afaceri de 65,5 milioane de lei, în creştere cu 4% faţă de anul precedent ♦ Sarcom are o capacitate de 50.000 de tone de vopsele pe an, deocamdată producându-se circa 20.000 de tone anual.

Producătorul de lacuri şi vopsele Sarcom, parte a holdingului ROCA Industry, listat recent la bursă sub numele Holding­rock1, are în plan să dezvolte ca­pacităţile de producţie şi lo­gistice în perioada ur­mă­toare şi va aduce mai mulţi muncitori din Asia pentru a face faţă cererilor în creştere.

„Vom avea un proces continuu de dezvoltare a personalului, vom introduce un al doilea schimb de lucru, ceea ce în­seam­nă oameni noi. Urmează să primim zece lu­crători din Nepal în secţiile de producţie, dar avem nevoie de oameni şi pe zona de achi­ziţie şi vânzări, pe care îi recrutăm local. Este prima dată când aducem angajaţi stră­ini. Deocamdată este un proiect-pilot, dacă funcţionează bine vom mai aduce şi alţi străini“, spune Laurenţa Crudu, noul CEO al Sarcom, care a preluat funcţia la în­ceputul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO