Companii

Laurenţiu Pachiu şi echipa Pachiu şi Asociaţii se alătură D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată PwC România

Laurenţiu Pachiu

Laurenţiu Pachiu

Autor: Cristina Bellu

08.04.2020, 10:50 448

D&B David şi Baias, societate de avocatură afiliată PwC România, anunţă cooptarea lui Laurenţiu Pachiu în poziţia de Partener şi a întregii echipe de avocaţi de la Pachiu şi Asociaţii, ca parte a strategiei PwC România şi D&B David şi Baias de dezvoltare a serviciilor de consultanţă juridică.

”Acest nou parteneriat face parte din strategia PwC România şi D&B David şi Baias de dezvoltare a serviciilor de consultanţă juridică şi de consolidare a practicilor în care Pachiu şi Asociaţii si D&B excelează”, spune Daniel Anghel, Partener şi Lider al departamentului de Consultanţă fiscală şi juridică.

Cu experienţă de peste 22 de ani în avocatura de business, mediul academic şi diplomaţie, Laurenţiu Pachiu şi-a început cariera în mediul universitar şi diplomatic, apoi a lucrat în cadrul unei firme de avocatură de top din SUA, cu sediul în Bucureşti. În 1998 şi-a deschis propria casă de avocatură unde a coordonat ariile de practică Energie, Finanţe şi Litigii.

El a absolvit cursurile de pregătire din cadrul Deutsche Genossenschaftsbank în domeniul bancar fiind şi absolvent al Academiei Diplomatice a Ministerului Federal German al Afacerilor Externe si al Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti. De asemenea, deţine un master în cadrul Universităţii Derby din Anglia, obţinând titlul de LLM în Transnational Oil, Gas and Energy Law.

Odată cu venirea lui Laurenţiu Pachiu şi a echipei Pachiu şi Asociaţii în cadrul firmei, activitatea D&B David şi Baias va fi coordonată de opt parteneri, având o echipă de peste 50 de avocaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO