Companii

Laurenţiu Ştefănescu, Sika România: Am avut parte de un iunie bun, care a compensat în mare parte pierderile din martie-aprilie

Laurenţiu Ştefănescu, Sika România: Am avut parte de un iunie bun, care a compensat în mare parte pierderile din martie-aprilie

Laurenţiu Ştefănescu, general manager la Sika România: Avem experienţa anilor de criză, unde cunoaştem abordarea investitorilor privaţi în astfel de condiţii, iar acum mai mult ca oricând suportul şi planificarea lucrărilor de infrastructură, dar şi a celor edilitare pot asigura o predictibilitate a afacerii.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.09.2020, 17:40 123

Sika operează pe piaţa locală prin trei entităţi juridice – Sika România, AdePlast şi Arcon Membrane.

Producătorul de materiale de construcţii Sika România a recuperat, în luna iunie, pierderile înregistrate în lunile anterioare din cauza pandemiei.

„Primul semestru pandemic al acestui an a fost, ca în toate do­meniile, dominat de incertitudine, dar şi de o scădere accentuată în lunile martie şi aprilie. Efectul de lockdown a fost resimţit puternic şi de piaţă, focusul vânzărilor fiind realizat în general prin magazine DYI (do it yourself, bricolaj – n. red.). Din fericire, am avut parte de un iunie bun, care a compensat în mare parte pierderile generate de aceste luni şi care a generat o revenire în formă de V a pieţei“, spune Laurenţiu Ştefănescu, general manager la Sika România.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO