Companii

Lavinia Ivas, country manager al Douglas: Până anul acesta am mers doar în malluri cu un mix puternic de retaileri. În 2022, am deschis şi în centre comerciale mai mici, iar rezulatele iniţiale sunt încurajatoare. Lanţul de parfumerii numără în prezent 35 de magazine fizice în 19 oraşe din România

Lavinia Ivas, country manager al Douglas: Cred că mai este mult de lucrat până când vom putea avea acele străzi pietonale de succes pentru retaileri pe care le vedem în ţările din vestul Europei.

Autor: Cristina Roşca

06.06.2022, 20:20 186

♦ Acestora li se adaugă unitatea online l Compania a terminat anul trecut cu afaceri de 210 mil. lei, în urcare cu aproape 35% versus 2020.

Retailerul de produse de parfumerie şi de cosmetice Douglas va deschide până la finalul acestui an patru magazine locale, urmând a pune pe harta proprie alte patru oraşe. De la începutul lui 2022 compania deja a operat două inaugurări.

„În acest moment, Douglas are 35 de magazine fizice deschise în 19 oraşe din România. Acestora li se adaugă magazinul online. Până la finalul anului estimăm că vom avea 39 de unităţi fizice în 23 de oraşe“, spune Lavinia Ivas, country manager al Douglas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO