Companii

Lemet: Dezvoltarea producţiei ne obligă să căutăm spaţii mai mari pentru magazinele noi

Lemet: Dezvoltarea producţiei ne obligă să căutăm...

Autor: Cristina Cuncea

13.10.2014, 00:00 183

Lemet a deschis al treilea magazin din acest an în Complexul Comercial - Vulcan Value Center din Bucureşti. Noul spaţiu are 2.000 de metri pătraţi, se întinde pe două niveluri şi este cel mai mare magazin al reţelei. Investiţia în acest spaţiu comercial s-a ridicat la două milioane de lei.

"Acum, reţeaua LEM’S numără trei magazine proprii doar în Bucureşti: unul în Dristor, altul în Obor şi al treilea, nava amiral a reţelei, în Vulcan Value Center. Cele trei magazine se întind pe suprafeţe mai mari de 1.000 mp, fapt ce ne oferă posibilitatea să expunem o mai mare varietate de mobilier. Reţeaua de magazine LEM’S acoperă în Bucureşti peste 4.000 metri pătraţi de showroom. Capitala deţine acum prima poziţie în topul vânzărilor reţelei LEM’S", a declarat vineri într-un comunicat Adrian Rizea, director comercial LEM’S.

De la începutul acestui an, LEM’S şi-a extins reţeaua cu alte două magazine de peste 1.200 metri pătraţi, situate în Oneşti şi Botoşani. Pentru deschiderea celor două magazine LEM’S investiţia s-a ridicat la 2,5 milioane de lei.

"Este important să subliniem că toate magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării. Dezvoltarea permanentă a gamelor de produse ne obligă să căutăm spaţii mai generoase pentru magazinele noi sau pentru relocare, în cazul celor vechi", a explicat reprezentantul companiei.

Cu magazinul din Vulcan, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de metri pătraţi.

Compania Lemet, controlată de Alexandru Rizea, tatăl lui Adrian Rizea, a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor proprii.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 de metri pătraţi. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricii de mobilă Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri prelucrate tip PAL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO