Companii

Leoni investeşte 8 mil. euro în fabrica de cabluri auto din Arad

Leoni investeşte 8 mil. euro în fabrica de cabluri auto...

Autor: Laurentiu Cotu

02.06.2015, 00:06 612
Producătorul de cabluri Leoni Wiring Systems Arad, subsidiara grupului german Leoni cu vânzări globale de peste 4,1 mld. euro şi 68.000 de angajaţi, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de peste 8 milioane de euro pentru dezvoltarea fabricii de cabluri auto din Arad.
 
Germanii au beneficiat anul trecut de un ajutor de stat de peste 10 mil. euro pentru investiţii în fabricile de cabluri auto din Bistriţa (5,3 mil. euro) şi Piteşti (5 mil. euro), investiţiile totale ridicându-se la aproximativ 22 mil. euro, pentru cele două fabrici. Investiţiile prevedeau şi crearea a 884 de noi locuri de muncă în Piteşti şi 322 de locuri în Bistriţa.
 
„Anul 2014 a adus un plus de creştere faţă de nivelul preconizat iniţial. Avem câteva proiecte noi, astfel că utilizăm toate capacităţile deja existente“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Leoni Wiring Systems Arad.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO