Companii

Liberty Galaţi, afaceri de 9,3 mld. lei în 2021, cu un profit de 1,36 mld. lei: „Am valorificat condiţiile favorabile de piaţă şi am atins volume de producţie-record“

Liberty Galaţi, afaceri de 9,3 mld. lei în 2021, cu un...

Autor: Mirabela Tiron

06.06.2022, 17:40 243

În 2021, combinatul a raportat cel mai înalt nivel de producţie din 2010 până în prezent - cu un volum total de 2,35 milioane de tone de oţel.

Liberty Galaţi, cel mai mare producător de oţel din România, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 9,3 miliarde de lei (1,9 miliarde de euro), nivel dublu faţă de anul anterior când raporta afaceri de 4,6 miliarde de lei (964 mil. euro), arată datele publice de la Ministerul de Finanţe.

„2021 a demonstrat progresul nostru în transformarea Liberty Galaţi, care a obţinut cele mai bune rezultate financiare, operaţionale şi de management din ultimii zece ani. Anul trecut am valorificat condiţiile favorabile de piaţă şi am atins volume de producţie-record, am dublat cifra de afaceri şi am crescut calitatea produselor şi serviciilor noastre. (...) Deşi operăm într-un context geopolitic şi economic dificil, am convingerea că Liberty Galaţi se află într-o poziţie excelentă pentru a depăşi actualele provocări ale pieţei“, a declarat Ajay Aggarwal, preşedinte, Liberty Steel Group Europe şi chairman of the board, Liberty Galaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO