Companii

Librăria Cărtureşti: Apar în prim-plan cărţile scrise de bloggeri

Librăria Cărtureşti: Apar în prim-plan cărţile scrise de bloggeri

Şerban Radu

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2017, 00:07 1038

Lanţul Cărtureşti, controlat de antreprenorii Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, aşteaptă în acest an să depăşească pragul de 20 de milioane de euro vânzări după ce anul trecut a finalizat cu o cifră de afaceri de circa 18 milioane de euro.

„Am simţit direct creşterea economică, puterea de cumpărare a fost mai mare şi s-a văzut în vânzarea de cărţi. Şi oferta editorială de pe piaţă a fost mai diversificată. Nu se mai citeşte doar literatură fină, ci şi cărţi de dezvoltare personală, de business şi cărţi scrise de bloggeri“, a spus pentru ZF Şerban Radu.

Lanţul de librării Căr­tu­reşti a ajuns la 21 de librării, opt în Capitală, iar restul în provincie. Magazi­nele din afara Bucureştiului aduc aproa­pe 40% în vân­zările totale ale companiei, potrivit ulti­melor date dis­ponibile.

Cea mai mare librărie a lan­ţului este Cărtureşti Vero­na din apropiere de Piaţa Romană, pe locul doi fiind librăria Cărtureşti Carusel, des­chisă într-un fost palat de pe strada Lipscani din centrul istoric al Bucureştiului, deţinut de moştenitorii familiei de bancheri Chrissoveloni.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO