Companii

Librăria Cărtureşti: Apar în prim-plan cărţile scrise de bloggeri

Şerban Radu

Şerban Radu

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2017, 00:07 1049

Lanţul Cărtureşti, controlat de antreprenorii Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, aşteaptă în acest an să depăşească pragul de 20 de milioane de euro vânzări după ce anul trecut a finalizat cu o cifră de afaceri de circa 18 milioane de euro.

„Am simţit direct creşterea economică, puterea de cumpărare a fost mai mare şi s-a văzut în vânzarea de cărţi. Şi oferta editorială de pe piaţă a fost mai diversificată. Nu se mai citeşte doar literatură fină, ci şi cărţi de dezvoltare personală, de business şi cărţi scrise de bloggeri“, a spus pentru ZF Şerban Radu.

Lanţul de librării Căr­tu­reşti a ajuns la 21 de librării, opt în Capitală, iar restul în provincie. Magazi­nele din afara Bucureştiului aduc aproa­pe 40% în vân­zările totale ale companiei, potrivit ulti­melor date dis­ponibile.

Cea mai mare librărie a lan­ţului este Cărtureşti Vero­na din apropiere de Piaţa Romană, pe locul doi fiind librăria Cărtureşti Carusel, des­chisă într-un fost palat de pe strada Lipscani din centrul istoric al Bucureştiului, deţinut de moştenitorii familiei de bancheri Chrissoveloni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO