Companii

Lidas din Tulcea a demarat construcţia pentru a doua fabrică de panificaţie, o investiţie de 46 mil. de euro, cu ajutor de stat: Angajăm peste 200 de oameni, căutăm de la electricieni la IT-işti. Compania operează deja o fabrică de pâine în Mineri, judeţul Tulcea, dar şi o moară proprie şi două depozite

Antreprenori locali

Lidas este prezentă pe piaţă din 1993 şi deţine în prezent o fabrică nou tehnologizată în localitatea Mineri din judeţul Tulcea.

Lidas este prezentă pe piaţă din 1993 şi deţine în prezent o fabrică nou tehnologizată în localitatea Mineri din judeţul Tulcea.

Autor: Mirabela Tiron

21.01.2022, 19:30 7436

Compania Lidas din judeţul Tulcea, controlată de antre­pre­noarea Elena Anastase, a de­marat construcţia pentru a doua fabrică de panificaţie, o investiţie de 46 de milioane de euro,  ju­mă­tate din sumă fiind asigurată printr-un ajutor de stat.

„Am început construcţia, până la 1 decembrie trebuie să fie gata fabrica. Fabrica va avea două linii de producţie, vom face produse de panificaţie şi patiserie congelată. Consumul este în creştere pe aceste produse, vindem la marii retaileri precum Lidl sau Kaufland“, a declarat pentru ZF, Liviu Şotre, directorul general al Lidas, fiul fondatoarei Elena Anastase. Aceasta este una din cele mai mari investiţii din sectorul de panificaţie din ultimii ani şi printre cele mai  mari făcute de un antreprenor român.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO