Companii

Liderul modei online din Polonia intră în luptă cu eMag în România

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Cristina Roşca

27.08.2015, 00:07 20782

Retailerul online de modă din Polonia answear.com îşi pregăteşte intrarea pe piaţa locală unde va intra în luptă atât cu brandurile specializate precum Zara sau H&M, dar şi cu jucătorii online mari, care au creat adevărate malluri pe internet, cum este cazul eMag, liderul pieţei româneşti.

„După ce am ajuns lideri pe piaţa de e-commerce din Polonia (piaţa non-discount, n.red.) şi după ce ne-am întărit poziţia în Cehia şi Slovacia - unde am intrat în anul 2014 -, am lansat la începutul lunii august operaţiunile din Ucraina. Acum, România este următorul pas în strategia noastră de dezvoltare“, spune Andrzej Malinowski, chief business development officer în cadrul companiei answear.com. El mai spune că momentan compania se află în faza finală de prelansare a operaţiunilor, punând bazele echipei, pregătind site-ul în limba română şi campania promoţională. Potrivit site-ului din Polonia, retailerul vinde atât hainele unor branduri mari precum Adidas sau Mango, dar şi ale unor nume mai puţin cunoscute.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO