Companii

Lidl atacă o nouă zonă din Bucureşti

Lidl atacă o nouă zonă din Bucureşti

Autor: Cristina Roşca

16.08.2013, 13:37 5161

Retailerul german Lidl, intrat oficial pe piaţa locală în 2011, construieşte un magazin la graniţa dintre comuna Chiajna şi Bucureşti (în sectorul şase), construcţia fiind deja începută şi având termen de finalizare luna mai din 2015.

Zona unde merge lanţul german este una „dormitor”, acesta fiind de regulă targetul germanilor. Proiectul amplasat la ieşirea din Bucureşti a obţinut autorizaţia de construire în luna mai a acestui an, potrivit panoului amplasat în zona unde se construieşte magazinul, pe Bulevardul Uverturii, nr. 202-208.

Pe site-ul Primăriei sectorului 6 apare că autorizaţia de construire a fost obţinută de dezvoltatorul imobiliar Nanette Bucharest, parte a grupului olandez Nanette. 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO