Companii

Lidl oferă alimente, băuturi şi produse de ciclism celor care participă la "Pro Sport cu bicicleta la mare”

Lidl oferă alimente, băuturi şi produse de ciclism celor care participă la "Pro Sport cu bicicleta la mare”

Autor: Cristina Rosca

27.04.2012, 11:07 988

Retailerul german Lidl, cel mai extins lanţ de comerţ modern din Romania cu o reţea de aproape 140 de magazine, participă la evenimentului sportiv "Pro Sport cu bicicleta la mare".

Astfel Lidl România dă startul evenimentului chiar din parcarea magazinului aflat pe strada Liviu Rebreanu Nr.19 din Bucureşti, dar îi aşteaptă pe participanţi şi în parcarea magazinului din Slobozia, de pe şoseaua Bucureşti - Constanţa, numărul 109. Participanţii sunt aşteptaţi în şase puncte de alimentare pe tot parcursul traseului pentru refacerea forţelor. Pentru a recăpăta energia necesară, compania Lidl le va da diverse alimente şi apă plată. Mai mult decât atât, Lidl a oferit fiecărui participant un set de produse de ciclism din gama Crivit Sport, compus din tricou de ciclism, geacă impermeabilă şi pompă pentru bicicletă.

"Am ales să sprijinim acest eveniment, întrucât credem că o viaţă activă cere practicarea sporturilor în aer liber. Nu este o noutate faptul că, 15 minute de sport pe zi prelungesc speranţa de viaţă cu până la 3 ani, iar noi credem cu tărie în acest lucru. Mai mult, în perioada 1-6 mai a.c. iubitorii acestui sport vor găsi în magazinele Lidl - sub brandul propriu Crivit Sports - accesorii şi articole textile dedicate ciclismului", declară responsabilul pentru relaţiile cu presa al Lidl România.

Evenimentul "Pro Sport cu bicicleta la mare" a fost organizat pentru prima dată în urmă cu cinci ani de către doi împătimiţi ai mersului pe bicicletă, Lucian Mîndruţă şi GeoBateSaua.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO