Companii

Lidl România: accesul în magazin se face dirijat, am început montarea unor indicatoare pe podea în zona caselor de marcat şi a unor panouri transparente de protecţie la casele de marcat

Lidl România: accesul în magazin se face dirijat, am...

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.03.2020, 17:55 1457

Discounterul german Lidl, cu peste 250 de magazine în oraşele din România şi circa 6.000 de salariaţi, anunţă implementarea unor măsuri suplimentare de protecţie atât a angajaţilor, cât şi a clienţilor, împotriva infecţiei cu coronavirus.

„De ieri, am început montarea unor indicatoare pe podea în zona caselor de marcat, iar tot săptămâna aceasta vom începe montarea unor panouri transparente de protecţie la casele de marcat”, potrivit reprezentanţilor.

De asemenea, compania anuntă că a limitat numărul de clienţi prezenţi în acelaşi timp în anumite magazine Lidl. Astfel, în magazinele cu flux mare de clienţi, accesul în magazin se face dirijat.

„Clienţii intră în magazin eşalonat, astfel încât să evităm aglomeraţia. Această măsură le este semnalată clienţilor în parcările magazinelor şi prin intermediul agenţilor de pază. Am suplimentat cantitatea de dezinfectant disponibilă pentru colegii din magazine şi am pus dezinfectant şi la dispoziţia celor din sediul central şi sediile regionale. Am sporit măsurile de curăţenie şi dezinfecţie a zonelor, respectiv obiectelor expuse şi/sau intens tranzitate, aşa cum ar fi toaletele, mânerele, coşurile şi cărucioarele de cumpărături.

Urmărim evoluţia răspândirii virusului COVID 19 şi recomandările autorităţilor şi reevaluăm aceste măsuri ori de câte ori este nevoie.”

La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii discounterului german spuneau că în unele regiuni şi magazine se remarcă vânzări semnificativ mai mari, în special pentru produse precum conservele şi pastele, dar şi pentru produse de igienă, cum ar fi hârtia igienică şi dezinfectanţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO